2020-11-19 07:46:56• hírek • hirado.hu

Friss hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Schumacher egyik futamgyőzelmét ünnepli (Forrás: wikipedia.org)
Schumacher egyik futamgyőzelmét ünnepli (Forrás: wikipedia.org)

Jean Todt, a Nemzetközi Autósport Szövetség elnöke továbbra is nagyon jó barátságot ápol az expilótával. Rendszeresen látogatja és nemrég egy interjúban árulta el, hogyan viseli Schumacher a koronavírus okozta körülményeket – számolt be a Daily Mail.

"Nagyon gyakran látom Michaelt, havonta egy-két alkalommal. A válaszom még mindig ugyanaz: harcol. Gondját viselik és jó helyen van. Neki és a családjának is csak azt kívánhatjuk, hogy javuljanak a dolgok."


A volt csapatfőnök azt is megosztotta, hogy Schumacher követi fia, Mick karrierjét, aki jövőre akár már a Forma-1-be is bekerülhet. Ebből lehet következtetni, hogy a pilóta tudatánál van, ellentétben Erich Riederer idegsebész szeptemberi állításával, miszerint az autóversenyző vegetatív-állapotban van és kevés az esély arra, hogy valaha felépüljön.


Todt azon kevesek közé tartozik, akik látogathatják az egykori versenyzőt, de a család kérésére szigorúan őrzik a magánszféráját.


A hétszeres világbajnok 2013-ban egy síelés következtében koponyasérülést szenvedett és kómába esett. Állapotáról nem, vagy csak alig tájékoztatják a nyilvánosságot, így csak sejteni lehet, hogy az autóversenyzőnek mennyire sikerült felépülnie a súlyos balesetből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: